Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Oznámením, že se rozhodla vstoupit na platformu s pikantnějším placeným obsahem OnlyFans, rozvířila Simona Krainová (51) vody českého šoubyznysu. Někteří jí vyjádřili podporu, jiní ji drsně zkritizovali. A dočkala se i několika satirických koláží.

Na jedné z nich modelčinu podobu vložili do scény z filmu Dědictví aneb Kurvahošigutntag.

Faktem je, že Simona rozhodně nebude jedinou (pro české publikum) známou ženou, která s fanoušky sdílí odvážné fotky. Tady jsou další slavné padesátnice z řad zahraničních celebrit.

Donna D´Errico (54) se přidala v srpnu 2022, a aby se fanoušci dostali k jejímu exkluzivnímu obsahu, zaplatí deset dolarů měsíčně. V té době řešila hejty, že je až příliš stará na to, aby se na sociálních sítích ukazovala v prádle. Možná i to někdejší hvězdu Pobřežní hlídky ponouklo k tomu si účet zřídit - aby všem ukázala, že je o ni zájem.

Carmen Electra (50) je členkou tohoto společenství od května 2022, přihlásila se čtyři týdny po oslavě kulatých narozenin, a svůj exkluzivní obsah fanouškům odemkne také za 10 dolarů. Líbí se jí, že má své fotky pod kontrolou a ve zveřejňování jí nebrání cenzoři jako na jiných sociálních sítích.

Denise Richards (52) se na platformu zaregistrovala v červnu 2022, dva týdny po své osmnáctileté dceři - aby jí vyjádřila podporu. A zůstala. Její dráždivé snímky si fanoušci mohou dopřát za 25 dolarů měsíčně. S pěti tisíci předplatiteli to dělá 125 tisíc dolarů měsíčně, v přepočtu asi 2,8 milionu.

„Dávám tam fotky v bikinách, v prádle, a víc sexy věci, protože si říkám, proč ne, když můžu dělat věci mimo ty konzervativní na mém Instagramu. Prsa i zadek jsem už ukázala, každý si je může najít na internetu,“ řekla herečka v živém vysílání stanice Sirius XM.

Právě i Krainová uvedla, že by ráda zveřejňovala i odvážnější obsah v podobě aktů, než který projde na Instagram. „Na řadu mých fotek na Instagramu mě neustále upozorňují, že mi omezí účet, protože jsem příliš odhalená, taková, maková a fotka obsahuje tohle i tamto... Už mě to fakt nebaví,“ uvedla Simona mj. ve svém prohlášení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám