Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Simona Krainová (51) nedávno vzbudila rozruch, když si založila účet na platformě OnlyFans, kam umísťuje své odvážné snímky.

Tentokrát ale potěšila i fanoušky, kteří tuto platformu nevyhledávají, a jednu ze šťavnatějších fotek zveřejnila na Instagramu.

Simona Krainová opět provokovala.

Záběr na Simonu nahoře bez v sexy prádle, jak si laškovně žužlá ukazováček, ihned vzbudil ohlasy. „Má dobré kozy, doporučuji Only,“ lákal jeden z fanoušků na Simonin pikantnější obsah, což modelka okomentovala smajlíky.

„Čas od času vyprázdni si hlavu od lidí, schovej se na místo, kde tě nikdo nevidí,“ přidala k odvážnému záběru i citát. „Pecka. Dalajláma by se od vás mohl učit. Spojovat niterná moudra s eroticky laděnými fotkami, to byl fakt nápad za 500,“ smála se jí jedna ze sledujících.

Většinou se ale Simona dočkala spíše pochval. „Vždy se těším na každou fotku tady. Nápadité, krásné, sexy, prostě radost pohledět. Tedy pokoukat,“ kochal se jeden z pánů. „Každá fotka, kterou sem, Simčo, vložíš, je prostě dělo. Jen je jich málo a měla bys přidat,“ prosila ji další fanynka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám