Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve středeční Výměně manželek bude mimo jiné jedním z hlavních témat alkohol. Maminka Lenka se do pořadu přihlásila proto, že řešila se svým partnerem problémy s pitím a chce si zkusit život v jiné domácnosti.

V krásném prostředí moravskoslezských Beskyd žije čtyřicetiletá Lenka ve vesnici Lubno a pracuje v živočišné výrobě. Její partner Lukáš (31) pracuje jako stájník a ošetřovatel skotu. Spolu mají dvě děti chodící do mateřské školy. Lukymu je 6 let a Natálce 4. Rodinu do pořadu přihlásila Lenka, která prozradila, že měl její muž problémy s alkoholem.

„Měli jsme krizi. Manžel pil, byl v léčebně. Teď abstinuje a uvidíme, co bude. Když pil, tak byl na mě zlý a říkal mi, že nejsem schopná a nic neumím. Narušil mi psychiku, a proto to chci zkusit v jiné rodině, zda to dokážu zvládnout,“ říká v představení rodiny Lenka. Sama však během Výměny manželek sáhne po alkoholu.

Přestěhuje se do rodiny Dominiky do velkého bytu ve vesnici Žampach (Jílové u Prahy). Z domácnosti je zprvu nadšená a přijde si jako na hotelu. V rodině se stará o malou dcerku Holly. V domácnosti, kterou obývá také had a několik myší, má klid a čas na přemýšlení o své rodině. Po čase na ni dopadá samota a ve stresových situacích pije.

Tatínek Martin nejdříve začne řešit, že náhradní maminka nepije vodu a rychle ubývají coly, pak upozorní na to, že mizí i tvrdý alkohol. „Ona už nechce dělat nic, ona už si tady upíjí. Včera jsem na to koukal, z celého ferneta je čtvrtka a ten byl plný. Pak tady zmizely další, o tom jsem věděl, to mi sama říkala, že to pila. Já bych to nedal, mít doma někoho, kdo když je ve stresu, tak potřebuje vypít několik panáku na uklidnění,“ svěří se Martin na kameru. „Ať si myslí, co chce, mě už to nezajímá, já už toho mám dost,“ dodá Lenka z Výměny manželek.

Reklama

Další články

Načítám