Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku 58 let zemřel z dosud nejasných příčin americký herec David Gail, který proslul svými rolemi převážně na přelomu milénia. Ztvárnil mimo jiné i snoubence Brendy Walshové v podání Shannen Doherty v legendárním seriálu Beverly Hills 90210. Úmrtí herce oznámila jeho sestra a přítel Peter Ferriero.

„Na památku Davida Gaila. Tady je několik příběhů, o které se podělil, když byl součástí podcastu,“ napsal Peter Ferriero k několika klipům s Gailem ve svém podcastu Beverly Hills, 90210. Diskuze se pak zaměřila na postavu herce, kterou ztvárnil ve stejnojmenném seriálu, kde měl jako Stuart bouřlivý románek s Brendou při pobytu v Las Vegas. Herec se v seriálu s Brendou dokonce zasnoubil.

Pohledný herec si zahrál také lékaře Joeho Scanlona v seriálu Pohotovost či postavu Deana Collinse v dalším seriálu Savannah. Vedle Bradleyho Coopera hrál rovněž ve filmu Bending All the Rules. Jeho poslední rolí byl film Belly of the Beast.

„David byl laskavý člověk. Byl někým, s kým bych si přál víc mluvit. Byl plný života a neuvěřitelných příběhů. Jsem vděčný, že jsem ho poznal. Je mi tak líto vaší ztráty. Byl darem pro nás všechny,“ vzkázal moderátor jeho rodině a především jeho setře Katie Colmenares, která svému bratrovi věnovala dojemný vzkaz.

„Těžko bych našla jediný den, kdy bys nebyl po mém boku, můj anděli, vždy jsi byl mým nejlepším přítelem, připravený čelit čemukoli a komukoli se mnou,“ napsala hercova sestra.

Smutnou souhrou okolností v roce 2019 zemřela i největší seriálová láska Brendy Luke Perry, jenž ztvárňoval postavu Dylana McKaye. Perry podlehl masivní mozkové příhodě v pouhých 52 letech. Bohužel i sama Shannen Doherty se potýká již devátým rokem s rakovinou, která se jí z prsu rozšířila do kostí a mozku.

Reklama

Další články

Načítám