Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty (53) svádí již devátým rokem boj s rakovinou prsu a za otevřené sdílení své léčby a pocitů si jí váží nejen fanoušci, ale i kolegové z branže včetně těch ze seriálu Beverly Hills 90210. Představitelka Brendy si je ale dobře vědoma, že ne všichni v jejím okolí jsou tak upřímní, jak se zdají, a herečka si dokonce nepřeje, aby takoví lidé přišli na její pohřeb.

Shannen velice otevřeně promluvila o plánování svého pohřbu v posledním díle svého podcastu Let’s Be Clear (Na rovinu), kde vedla rozhovor se svým nejlepší kamarádem Chrisem Cortazzem, jehož jmenovala mimo jiné i vykonavatelem její poslední vůle.

Herečka, která má rakovinu ve čtvrtém stadiu, jež se bohužel rozšířila i do jejího mozku a kostí, kvůli čemuž již podstoupila i operaci, očividně přemýšlí také o tom, jak by mělo probíhat její poslední rozloučení. „Přimělo mě to začít přemýšlet o tom, kdo se objeví na mém pohřbu. Existuje spousta lidí, o nichž si myslím, že by se tam ukázali, ale já je tam nechci,“ řekla důrazně herečka s tím, že ji ve skutečnosti nemají tak rádi a ona nesnáší faleš.

„Ukázali by se tam, protože je to politicky korektní a nechtějí vypadat špatně. Tak je chci zbavit toho tlaku,“ dodala herečka s tím, že se nemají přemáhat.

Seznam nechtěných hostů ale dělat nehodlá, jak řekla Cortazzovi. „Nemohu ti dát seznam těch, koho tam nechci, protože by byl moc dlouhý,“ zavtipkovala herečka, která naopak říkala, že by na pohřbu uvítala své fanoušky, kteří ji po celý život podporovali.

Reklama

Další články

Načítám