Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na završení roku 2023 nebude vzpomínat vůbec v dobrém herec Ian Ziering (59). V neděli se totiž dostal do ostré pouliční potyčky se skupinou řidičů minibiků, a to za bílého dne uprostřed rušné losangeleské ulice Hollywood Boulevard. Představitel Steva Sanderse ze seriálu Beverly Hills 90210 naštěstí vyvázl bez zranění stejně jako jeho desetiletá dcera, která incidentu přihlížela z auta.

Z videa je zřejmé, že zpočátku došlo k potyčce mezi hercem a jedním z motorkářů, co vyhroceným okolnostem předcházelo, ze záběrů patrné není. Ziering se pokusil udeřit motorkáře v černém, jemuž rychle přispěchali na pomoc další motorkáři. Herec následně ve snaze utéct do bezpečí přeběhl silnici, poté ovšem došlo k dalšímu fyzickému kontaktu.

Skupina následně odjela z místa činu pryč. Herec byl schopný rovněž nastoupit zpět do svého vozidla a pokračovat v jízdě. Podle TMZ se celou záležitostí nyní zabývá policie, která komunikuje se zúčastněnými, Ziering v ní figuruje jako oběť incidentu.

Devětapadesátiletý herec, jehož si mohou filmoví fanoušci vybavit rovněž ze série Žralokonádo nebo Můj otec je šílenec, se v pondělí k incidentu vyjádřil i na svém Instagramu. „Když jsem uvízl v provozu, agresivně se k mému autu přiblížil jeden z těchto motorkářů, což vedlo ke znepokojivé konfrontaci. Vystoupil jsem, abych se podíval na míru poškození auta, což přerostlo ve fyzickou hádku,“ přiblížil herec okolnosti celé události.

„S úlevou oznamuji, že moje dcera i já jsme v pořádku, ale tento incident mě hluboce znepokojil rostoucí smělostí takových skupin, které narušují veřejnou bezpečnost a mír. Tato situace poukazuje na rozsáhlejší problém chuligánství v našich ulicích a na potřebu účinných reakcí donucovacích orgánů takové chování řešit,“ pokračoval.

„Jako občan a rodič považuji za nepřijatelné, že se skupiny lidí mohou chovat tímto způsobem, vyvolávat strach a chaos, zatímco reakce úřadů se zdá nedostatečná,“ doplnil herec a vyzval orgány činné v trestním řízení, aby podnikly rázné kroky.

Reklama

Další články

Načítám