Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hodně dlouho se ve společnosti vůbec neobjevovala. Rodiče, zpěvačka Dara Rolins (51) a muzikant Matěj Homola, ji do světa šoubyznysu nezatahovali. Až loni se Laura Homolová poprvé ukázala spolu s maminkou na karlovarském filmovém festivalu.

Poté společně s Darou také nafotila kampaň na vlasovou kosmetiku. Zazpívala si s ní i na jejím koncertě k padesátinám. Letos v březnu Laura oslavila šestnácté narozeniny a pomalu se z ní stává samostatná jednotka, která už se dávno neschovává za maminčinou sukní.

Jedním z důkazů je to, že vyrazila sama s kamarádkou do pražského Tyršova domu, kde se koná Mercedes Benz Prague Fashion Week. Vybrala si přehlídku mladého talentovaného návrháře Tomáše Němce, která proběhla v pátek odpoledne.

Obě dívky se na módní akci vyfikly a bez problémů také zapózovaly před fotoaparáty. Jak můžete vidět na snímcích v naší fotogalerii, Laura, které maminka neřekne jinak než Lola, má svůj specifický vkus a v modelu, který odhalil štíhlé dlouhé nohy, jí to moc slušelo.

Reklama

Další články

Načítám