Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zuzana Belohorcová (48) může pomalu každý den trávit v plavkách, protože s rodinkou žije a pracuje na Tenerife. Tentokrát si ale dopřála změnu destinace a odletěla společně s dětmi a svými rodiči do Ománu, kde si dopřává zase jiné zážitky než na Kanárských ostrovech. Plavky ale rozhodně nezahodila nikam do kouta. Naopak!

Někdejší moderátorská hvězda erotického pořadu Peříčko opět dokázala, že rozhodně nepatří do starého železa, a v bikinách předvedla, že se stále pyšní křivkami, za které by se nemusela stydět ani modelka. Největší radost jí ale dělá společně strávený čas s rodiči, které vyvezla na dovolenou.

„S dětmi si naplno užíváme každý moment a každou chvilku s rodiči, protože takovéto chvíle mají nevyčíslitelnou hodnotu, rodina je pro nás všechno,“ rozněžnila se Belohorcová, jež své rodiče přece jen nevídá tak často, protože žijí na Slovensku. Belohorcová si také odjela odpočinout od kauzy „šváb“, která momentálně rezonuje nejen mezi celebritami na Tenerife.

Manžela Zuzany Belohorcové Vlastu Hájka totiž měl kontaktovat člověk s prosbou o ubytování, protože mu nevyhovoval apartmán pronajatý od herečky Alice Bendové (50), v němž se měl mimo jiné vyskytovat šváb.

„S manželem jsme byli zataženi do kauzy, se kterou nemáme nic společného. Bývalá herečka své pochybení vyřešila po svém. Celé to otočila a zatáhla nás do toho jen proto, že pán s rodinou, který byl jejím klientem, nás kontaktoval s prosbou o ubytování, protože mu nevyhovovalo to, které měl sjednané. Bohužel jsme měli všechno obsazené,“ řekla Super.cz Belohorcová.

Bendová má naopak jiný názor, kromě toho, že se nepovažuje za bývalou herečku, neboť stále natáčí, poukázala také na to, že jí od Hájka chodily vulgární hlasové zprávy. „Poté, co jsem si poslechla hlasové zprávy, které pan Hájek posílá lidem na Tenerife, bylo mi zle. Okamžitě jsem ho zablokovala a to samé jsem udělala i u jeho ženy. Bohužel to mělo spíš opačný efekt,“ posteskla si Super.cz.

Reklama

Další články

Načítám