Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na Tenerife je aktuálně pořádné horko! Na vině ale není mimořádný meteorologický jev, nýbrž válka tuzemských hvězd. Ty se do sebe pustily kvůli podnikání v realitách. Poté, co se do Alice Bendové (50) pustili Zuzana Belohorcová (48)Vlastou Hájkem, se do celé kauzy zapojily i další známé tváře.

„Dobrý den, prosím vás, je normální, abychom v ubytování měli šváby a mravence? Včera jsme se večer ubytovali v apartmánu. Ráno na nás vykouklo tohle překvapení. Ihned jsme kontaktovali majitelku, že za takových podmínek tu bydlet nebudeme. Sbalili jsme se a odjeli na hotel,“ postěžoval si na Facebooku nespokojený klient, který v apartmánu Bendové našel nevítané hosty.

„Přátelé a příznivci cest na Tenerife. Vyskytl se nám tady takový nešvar, a to v podobě hosta pana Vojtka. Zaplatil si u nás dovolenou v apartmánu u pláže, který tak milujete, a byl překvapený, že potkal švába a mravence. Ano, někdy se stává, že neposlouchají rozkazy a klidně vběhnou dovnitř,“ reagovala na Instagramu známá herečka. Doplnila, že se měl dotyčný odstěhovat na druhou stranu ostrova a údajně vzít zavděk nemovitostí nabízenou Vlastou Hájkem.

„Když jsem dneska viděl asi dvacet SMS zpráv, že si Alice Bendová o nás otírá svoji nevymáchanou pusu a zase se to snaží hodit na nás, tak musíme reagovat. Pána neznáme, s kauzou nemáme nic společného. Jestli má někdo bordel a nemá vyderatizovaný byt, tak se nediv, že se ti to může stát. A ono je lepší to na někoho hodit. Zameť si před svým vlastním prahem. Kdybys nešetřila a byt nechala vyplynovat dvakrát ročně, tak by se tohle nestalo,“ vzkázal rozčilený podnikatel.

Do sporu se poté vložila i Zuzana Belohorcová. Do své, evidentně již bývalé kamarádky se pustila velmi ostře. „Paní herečka sice pronajímá apartmány, ale moc nekomunikuje, a to se nedělá,“ ozvala se během vyjádření svého manžela.

Foto: se souhlasem A. Bendové
Bendové už s rodinou Zuzany Belohorcové došla trpělivost.

„Toto je mé první a zároveň poslední vyjádření k osobě pana Hájka, jelikož si nechci svůj profil zahlcovat negativními věcmi ani osobami. Dále budu věci spojené s touto osobou řešit právní cestou, a pokud to bude nutné, nechám uveřejnit hlasové zprávy (plné vulgarismů a výhrůžek) od této osoby a také negativní zkušenosti lidí, kteří se s tímto člověkem setkali,“ napsala Alice Bendová na Instagram s tím, že má plno odporných hlasových zpráv od Hájka a nemá problém je začít publikovat.

„Na Tenerife se nám dýchalo hezky a žili jsme si tam v moc pěkné komunitě v poklidu a bez lží, intrik a problémů. Bohužel už tomu tak není. Smutné je, že mi lidé píší nebo volají, že doufají, že někde na pláži nepotkají Hájka. Prostě jim to nedělá dobře. Vy, kteří máte negativní zkušenost s panem Hájkem, pište mi. Kdo se bojí do komentářů (úplně to chápu), napište mi e-mail. Dáme to dohromady,“ doplnila ve svém vyjádření herečka.

Za tu se postavila celá řada známých tváří, včetně miliardáře Richarda Chlada a jeho manželky Anny. „Krásně a na úrovni (o které se některým může jen zdát) sepsané. Není třeba více slov,“ napsala ve svém příspěvku.

„Krásně sepsané a pojmenované, Alice! Anna má vypečených hlasovek od Dobromila dostatek. A k těm jejich úspěšným pronájmům bych mohl vyprávět. Poslouchám stížnosti od našich společných známých a kamarádů každý týden,“ doplnil Chlad.

„Alunko, letíme za 14 dní, těšíme se na vás. Dáme u vás zase grilovačku? Mari to tam miluje! Deratizační kombinézy bereme s sebou! Jinak data pronájmu platí a naši berou i ten podzim,“ vzkázala Mahulena Bočanová.

Reklama

Další články

Načítám