Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté co se Alice Bendová (50) rozhodla promluvit o nepříliš „kalých“ praktikách Vlasty Hájka na Tenerife, se do ní obul nejen on sám, ale i jeho manželka Zuzana Belohorcová (48). To už si kauza Mravenci & Šváb žila vlastním životem. Teď se k ní vyjádřil i Jaromír Soukup (55). Na čí stranu se přiklonil?

„Alice Bendová, já ti důvěřuju, známe se léta. Se zájmem sleduju tvůj boj s tím typošem Vlastou Hájkem a Zuzanou Belohorcovou. Já tuhle dvojici neznám, ale sleduju je nějakou dobu. Odešli z Miami, protože Miami je fuj, už je špinavé a není jim dost dobré,“ smál se ve videu na sociální síti.

„Pak odešli do španělské Marbelly, kde tak nějak zjistili, že ti Španělé na ně nejsou zvědaví, že je mezi sebe tam nevezmou. Marbella je jedno z nejbohatších míst na území Španělska a pobřeží Středozemního moře vůbec. A Belohorcová říkala, že tam odtud odešli ne proto, že ti Španělé si o nich mysleli svý, a ta komunita zahraniční, ale protože je tam studená voda. Já se tak smál,“ pokračoval Soukup ve své krasojízdě.

„Odešli na Tenerife a teď zjišťujeme, že na ně nejsou zvědaví ani tam. To jsem zvědavý, kde na typoše Hájka a Zuzanu Belohorcovou upřou oko místní komunity. Řekl bych, že jim Karibik teď bude dost dobrý. Že je tam jedou naučit obchodovat s nemovitostmi. Prosím vás, tak už jeďte na Karibik a nechte Alici na pokoji,“ doplnil mediální magnát milionovou radu.

Zatímco Hájek ani Belohorcová se k jeho slovům zatím nevyjádřili, ostatní se královsky baví a Soukupovi tleskají.

„Kéž byste měl s tím stěhováním do Karibiku pravdu. Hned by se na Tenerife všem lépe žilo a dýchalo, bez těchto dehonestujících osobních invektiv a nedůstojných válek,“ reagoval miliardář Richard Chlad.

„Mirku, kdybys měl pravdu a oni by si sbalili šapitó a táhli dál, udělám ti se ségrou ten nej dort na světě. Moc děkuji,“ nechala se slyšet Bendová, která si podpory Soukupa velmi váží.

Reklama

Další články

Načítám