Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) minulý týden překvapila fanoušky tím, že si nechala sundat umělé vlasy, bez nichž si už život skoro neumí představit. Sama si dala výzvu, že vydrží do sedmého února. Nestalo se tak.

Vlasové předsevzetí nesplnila o šest dnů. Modelka se na sociální síti pochlubila, že její kadeřnice Kateřina už jí vlasy opět nastavila, a brunetka se tak pyšní opět hustou a dlouhou hřívou.

„Já všem děkuji za zprávy, že mi krátký vlasy sluší, ale my teď děláme opět dlouhé vlasy a ty jdeš papat, Rozárko,“ vysílala Agáta z domova, kam za ní kadeřnice přijela, aby jí opět dopřála vytoužené vlasy.

„Jsem konečně zpátky, vydržela jsem v krátkých dlouho,“ pochválila se Agáta. I když sama věděla, že čtrnáctidenní challenge nezvládla.

Kdybych s tím přestala, tak na té hlavě nemám vůbec nic,“ okomentovala svou závislost nedávno Super.cz.

A co na vlasy Agáty Hanychové říkáte vy? Líbí se vám, když má vlasy prodloužené, nebo byste raději, aby si nechala krátké mikádo?

Libí se vám Agáta v prodloužených vlasech?
Je to super
13,8 %
Měla si nechat mikádo
22,4 %
Nelíbí se mi ani jedno
63,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 5860 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám