Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O Agátě Hanychové (38) se ví, že už si roky nechává naplétat a zahušťovat vlasy. Dlouhou hřívu zkrátka miluje a do dnešního dne by si snad ani nemyslela, že by to šlo i jinak.

Kdybych s tím přestala, tak na té hlavě nemám vůbec nic,“ řekla nedávno Super.cz. Nyní je ale všechno jinak. Svým holčičkám na Instagramu se pochlubila, že umělé vlasy jsou pryč a má mikádo. Nový účes bere jako velkou výzvu.

„Na chvilku mikádo, tak uvidíme, jak dlouho to vydržím. Já jsem si dala challenge, že to vydržím do sedmého února,“ řekla Agáta na svém profilu.

„Nechala bych to,“ napsala jí jedna z holčiček. „Tento účes je top, lepší než dlouhé,“ vyjádřila se jiná. „Sluší, v mikádu jste mladší,“ chválí jiná. „Neskutečně šik, rozhodně nechat,“ zní další rada. „Neskutečně Vám to sluší, Agátko, nechala bych to tak, jako byste ožila, opravdu máte neskutečný šmrnc, super změna. To se povedlo moc, moc, moc,“ rozplývá se dokonce jedna z Agátiných sledujících.

Uvidíme, na jak dlouho se influencerka změní. Prodlužování vlasů mají dámy z tohoto rodu zkrátka v rodině. Ani Veronika Žilková (62) se netají tím, že si je ráda nechává prodlužovat.

A co myslíte vy? Co říkáte na kratší vlasy Agáty? Hlasujte v naší anketě.

Jak se vám líbí Agáta Hanychová v novém účesu?
Je to pecka
66,1 %
Vypadá mladší
10,5 %
Vypadá starší
10,4 %
Sluší jí obojí
13 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 10171 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám