Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve věku pouhých 27 let zemřel herec Chance Perdomo známý mimo jiné ze seriálů Sabrinina děsivá dobrodružství či Gen V. Osudnou se mu stala nehoda na motorce, k níž došlo v pátek v pozdních nočních hodinách.

„S těžkým srdcem sdělujeme zprávu o předčasném úmrtí Chanceho Perdoma, k níž došlo následkem nehody na motocyklu. Jeho vášeň pro umění a neukojitelnou touhu po životě cítili všichni, kdo ho znali. Jeho vřelost bude přetrvávat v těch, které miloval ze všech nejvíc. Prosíme, aby bylo respektováno přání jeho rodiny na soukromí ve chvílích, kdy truchlí nad ztrátou milovaného syna a bratra,“ uvedl v prohlášení pro magazín Variety hercův zástupce s tím, že herec byl jediným účastníkem nehody. Žádné další okolnosti nehody sděleny nebyly.

K jeho úmrtí už se vyjádřila řada kolegů, včetně Patricka Schwarzeneggera, s nímž Chance hrál v seriálu Gen V. „Bolí to. Hodně. Mladý talentovaný herec a skvělý přítel odešel příliš brzy. Bylo mi potěšením s ním pracovat na Gen V. RIP, Chanci,“ napsal syn Arnolda Schwarzeneggera na síť X. V reakcích na jeho slova jeden z jeho sledujících sdílel snímek ze seriálu, kde se spolu postavy Patricka a Chance objímají, na což Patrick reagoval: „Sakra, tohle mě teď rozplakalo.“

Podobně se vyjádřili již také ostatní kolegové a kolegyně i z jiných projektů, producenti seriálu Gen V i zástupci společnosti Amazon MGM a další.

Související témata:
Chance Perdomo

Reklama

Další články

Načítám