Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jeden ze tří synů Ricka Harrisona (58) známého z reality show Mistři zastavárny je po smrti. V pouhých 39 letech zemřel jeho syn Adam. Příčinou úmrtí bylo předávkování. O smutné události informovala Rickova manažerka Laura Herlovich.

V současné chvíli nejsou známy žádné detaily, ani kde k osudné události došlo, pouze skutečnost, že se byl muž nalezen bez známek života v pátek. Podle Herlovich se Adamovi stala osudnou smrtelná dávka drog. Případem se nadále zabývá policie v Las Vegas.

„Naše rodina je hluboce zarmoucena smrtí Adama. Žádáme o soukromí ve chvílích, kdy truchlíme nad jeho ztrátou,“ zaznělo v prohlášení rodiny pro TMZ. Společná fotografie se synem se již objevila i na Instagramu Ricka Harrisona s dojemným popiskem: „Vždycky budeš v mém srdci. Miluji tě, Adame.“

Adam na rozdíl od jeho bratra Coreyho v rodinné reality show nepůsobil. Živil se jako instalatér. Podnik s názvem Gold & Silver Pawn Shop založil v roce 1989 Rickův otec Richard Benjamin Harrison známý jako „Old Man“, který zemřel v roce 2018 a v pořadu rovněž účinkoval.

Související témata:
Rick Harrison
Pořad Mistři zastavárny

Reklama

Další články

Načítám