Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když se v květnu 2019 brali, vypadali jako reklama na štěstí. Půvabná nevěsta v luxusních šatech italského návrháře, pohledný usměvavý ženich. Není divu, že svatební hosté si špitali, že Lady Gabriella Windsor a Thomas Kingston jsou dokonalým párem, na který čeká skvělý život.

„Ona byla krásná, on vypadal pyšně. Měli takový ten pohled maximální spokojenosti. Má žena se ke mně naklonila a pošeptala mi: Tohle je pár, který nic nerozdělí,“ vzpomínal jeden ze svatebčanů.

Jak moc se mýlili, se ukázalo minulou neděli, kdy byl pětačtyřicetiletý Thomas nalezený mrtvý v osmaosmdesátimilionovém sídle svých rodičů v Kemble. To se nachází jen patnáct minut jízdy od sídla krále Karla III. v Highgrove House.

Našel ho jeho otec s fatálním zraněním hlavy, vedle těla ležela pistole. Především britská média nyní spekulují o tom, co mohlo vést zdánlivě šťastného muže, který měl milující ženu, mnoho přátel a úspěšnou kariéru (zabýval se investicemi), k takovému činu.

S Gabriellou, mezi přáteli řečenou Ellou, jež je dcerou prince Michaela z Kentu, bratrance někdejší královny Alžběty II., a jeho ženy Marie Kristiny z Kentu, měl Thomas podle dostupných informací spokojené manželství. Vedli poklidný život bez skandálů, děti neměli.

„V mnoha ohledech by jejich nenáročný přístup - žili v menším bytě v trendy čtvrti Notting Hill, který nedávno nabídli na trh s nemovitostmi, aby se přestěhovali do většího - mohl sloužit jako cenná lekce pro některé z Elliných královských příbuzných,“ píše mj. Daily Mail. Ten také manžele označil za nejkrásnější královský pár.

Jak Gabriella, tak Thomas byli hosty soukromých akcí krále Karla III., který po tragédii kondoloval pozůstalým, ale také instruoval své podřízené, aby poskytli podporu nejen princi Michaelovi a jeho ženě, ale také rodině Thomase Kingstona. To je podle Daily Mailu neobvyklý krok, protože princ a princezna z Kentu nepůsobí jako přední členové královské rodiny. Svědčí to prý ale o tom, jak moc byli Gabriella s Thomasem oblíbení.

Tragédie, která zůstává záhadou pro všechny Thomasovy blízké, se zatím vyšetřuje.

Reklama

Další články

Načítám