Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Česko bude na dalším ročníku Eurovize reprezentovat moskevská rodačka Aiko, která tuzemské kolo vyhrála s písni Pedestal. Její výhra je ale doprovázená skandály.

Písničku prý zpívala na veřejnosti už několik týdnů předtím, než ji mohla oficiálně 1. září představit. Umělkyně také čelí obvinění, že měla údajně kupčit s hlasy ve svůj prospěch. Zpěvačka nařčení odmítá. Stejně tak zástupci českého kola Eurovize odmítli, že se v průběhu hlasování o tom, kdo nás bude reprezentovat, mohlo kupčit s hlasy, či že se mohlo ze speciálních IP adres opakovaně hlasovat.

Všechny tyto informace ale pořádně namíchly fanoušky. Někteří z nich by hrozící diskvalifikaci Česka nebo Aiko velmi rádi uvítali. „Zbytečná soutěž se zbytečnými lidmi, co tvrdí, že jsou zpěváci. Totální kulturní bahno. Podle fotek bych řekl, ze je to soutěž o nejvíc odhalenou pipinu. Hnus,“ napsal jeden z nich pod článkem na Super.cz a lavina hejtů se začala valit jako voda z protržené přehrady. „Nejlépe by bylo, kdyby se ČR této šaškarády, navíc pod silným politickým vlivem, vůbec neúčastnila,“ přidala příspěvek další komentující.

Lidé také poukazují na to, že podle nich má tato soutěž to nejlepší už dávno za sebou. „Doby, kdy se na to dalo dívat a ze soutěže vzešly opravdové hvězdy jako ABBA, jsou dávno pryč,“ přidal se do konverzace další člověk. „To jsme tedy dopadli, že nás musí reprezentovat Ruska,“ čílili se další. Tak uvidíme, jak úspěšně bude nakonec zpěvačka Česko zastupovat.

Reklama

Další články

Načítám