Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na pódiu je spolu už dlouho nikdo neviděl, na narozeninách Victorie Beckham (50) to ale všechny členky Spice Girls pořádně rozjely. Nechyběl zpěv ani tanec, všechno zdokumentováno Davidem Beckhamem (49).

Tohle vypadá jako příslib dalších společných vystoupení. Victoria Beckham oslavila své padesátiny a kromě rodinných příslušníků prý měla největší radost z toho, že se na party v soukromém klubu dostavily všechny její bývalé kolegyně ze skupiny Spice Girls. A nezůstalo jen u dárků a blahopřání. V jednu chvíli se všechny dámy, které byly samozřejmě v gala, seskupily a vystřihly slavný hit Stop.

Kromě toho, že si zazpívaly, se také snažily o taneční choreografii. Celý výstup natočil na mobil manžel Victorie David Beckham, který celý mejdan organizoval a utratil za něj nemalé peníze. Jeho kameramanské schopnosti sice, možná i díky již vypitému šampaňskému, nebyly zcela profesionální, kousek vystoupení je ale i tak vidět, a dokonce i to, jak si večer užíval sám David, který se svým zpěvem k dámám rád přidal.

Skupina Spice Girls prožila svou největší slávu v devadesátých letech a tvoří ji pět členek - Geri Halliwell, Mel B, Victoria Beckham, Emma Bunton and Mel C. Hit Stop je z roku 1997. Dámy se sešly na společné turné v roce 2019, na kterém ale chyběla právě Victoria, protože prý měla hodně práce jako módní návrhářka. Teď to ale vypadá, že by se konečně mohly pohnout ledy. Mel B totiž sdílela video ve svém příběhu a přidala hashtag, ve kterém zaznělo, že termíny turné budou brzy oznámeny. Byl to snad vtip? Či ne? To se určitě zanedlouho dozvíme.

Reklama

Další články

Načítám