Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tradiční předvánoční setkání herců i příznivců Divadla Broadway se sice konalo i letos, den po tragické události na filozofické fakultě to ale žádná velká divočina nebyla. „Je důležité se během vánočních svátků potkat, popřát si, rozdat dárky, zvláště v době, kdy často nevíme dne ani hodiny,“ zmínil pořadatel akce, producent Oldřich Lichtenberg.

„Dnešní tradiční vánoční večírek v Creperii U Slepiček v Průhonicích se uskuteční v mírném duchu s pokorou, dodržíme pietu, přijďte si pro kapra a popřát si hezké Vánoce,“ uvedl v pozvánce. „Dnes jsme odeslali za Divadlo Broadway částku 20 000 Kč Nadačnímu fondu UK. Během ledna uspořádáme další akce, kterými uctíme památku. Kompletní výtěžek z narozeninového koncertu „22 let Divadla Broadway“, který se uskuteční 22. 2. 2024 pošleme opět na účet Nadačního fondu UK. Chápeme, že žádné finanční prostředky nenahradí ztráty na životech. Vyjadřujeme upřímnou soustrast všem pozůstalým,“ dodal.

Večírek, kde se sešla celá řada známých tváří jako Sagvan Tofi (59), Michal David (63), Marian Vojtko (51) nebo zpěvačky Michaela Gemrotová (38) a Radka Fišerová, opravdu nebyl žádná velká divočina. Hosté si popřáli klidné svátky, připili si, dali si něco dobrého a v poklidu se rozešli do svých domovů.

Kdo všechno dorazil, se podívejte v naší fotogalerii.

Reklama

Další články

Načítám