Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Že je Vašek Noid Bárta pravý exhibicionista, předvedl ve středu krátce po poledni přímo na ulici před klubem Solidní jistota, kde se konala tisková konference k chystanému koncertu Královny popu. Noid bude jednou z hvězd koncertu a vystoupí zde jako jeden z mála mužů vedle Pepy Vojtka nebo Jana Kříže.

Noid vyrazil před klub a přímo na chodníku se svlékl z trička a předvedl svoji mužnou hruď. A že se bylo na co dívat. Vašek je poslední měsíce v tělocvičně jako doma a několikrát týdně chodí na thaibox, kde prý z něj "stříká krev".

"Chodím dvakrát až třikrát týdně na thaibox. Mám dokonalého trenéra Lukáše Dvořáka, který se mi věnuje každý trénink hodinu a půl, opravuje mi veškerou techniku a strašně mě to baví. Někdy by do mě tedy mohl bušit méně. Dostávám fakt zabrat, ale je to nejvíc," řekl Super.cz Noid tajemství svého vypracovaného břicha a pořádných ramen.

Noid si momentálně užívá v náručí několika krásek. Užil si románek s modelkou Gábinou Dvořákovou a nyní se mluví o houslistce Gabriele Demeterové. Tu si vysloveně vyžádal pro své vystoupení na Královnách popu. "Vystoupí s hitem Tango s Roxanne. Bude to velká show. Noid si vyžádal i 16 tanečníků od Jiřího Korna," řekl Super.cz producent Janis Sidovský.

Reklama

Další články

Načítám