Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma měsíci se Gabriela Lašková (34) pochlubila krásnou novinkou. Sympatická moderátorka a modelka se s manželem Filipem těší na třetího potomka. Nyní se rozhodla prozradit pohlaví očekávaného dítěte.

„Jelikož už chystám barvy, asi bychom se s Vámi mohli o něco podělit, co vy na to?“ navnadila oblíbená brunetka a budoucí trojnásobná maminka své fanoušky.

Gábina tak po pár hodinách nakonec prozradila, jestli má v bříšku holčičku, nebo chlapečka. Moderátorka bude mít třetího syna. „My jsme si ho moc přáli, protože děláme úžasný kluky. Chlapečku náš, kdybys jen věděl, jak moc se na tebe těšíme,“ napsala Gábina.

Těhotenství tajila do pátého měsíce, nyní už je v sedmém. Doma jí dělají radost synové, šestiletý Benedikt a tříletý Vincent. Jak nám nedávno sama prozradila, toto těhotenství jí utíká šíleně rychle. „Při třetím těhotenství sotva sleduji, v kolikátém měsíci jsem. Už to není jako s tím prvním. Strašně rychle to utíká a nějaká kila jsou mi jedno,“ svěřila se Super.cz moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám