Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Gabriela Lašková (34) čeká miminko. Stane se z ní už trojnásobná maminka. Lašková se krásnou zprávou pochlubila na sociální síti, kde zveřejnila snímek rostoucího bříška.

„Na chvilku jsem se odmlčela, ale měla jsem pro to ten nejkrásnější důvod. Naše třetí obrovský štěstí, budeme mít miminko,“ pochlubila se Lašková. Ta už má s manželem Filipem téměř šestiletého syna Benedikta a tříletého Vincenta.

Zda se do třetice dočká holčičky, moderátorka zatím neprozradila. Lašková loni neprožívala zrovna nejlepší pracovní rok. V únoru si moderátorku Hlavních zpráv na Primě zavolalo vedení a oznámilo jí, že kvůli personálním změnám může buď nastoupit do pořadu Showtime, nebo odejít. A Lašková se rozhodla odejít a zůstat na volné noze.

„Zatím nepřišla nabídka, která by úplně splňovala moje očekávání nebo snad i časové možnosti. Přece jen mám dvě malé děti, takže jsem na volné noze, moderuji akce, to mám ráda. Tomu jsem se dříve vyhýbala, protože jsem měla zprávy, takže více jsem si nebrala. Teď je to obráceně,“ říkala Super.cz loni Lašková, která tak měla mnohem více času na rodinu. A jak je vidět, vyplatilo se!

Reklama

Další články

Načítám