Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Kateřina Sokolová (35) se zanedlouho stane poprvé maminkou. Je v třetím trimestru těhotenství a cítí se i vypadá skvěle.

„Lidé mi říkají, že vypadám, jako bych měla čekat kluka,“ připomněla Super.cz rčení, že děvčátka ubírají nastávajícím maminkám krásu. Ona ale přivede na svět holčičku, kterou čeká s partnerem, miliardářem Martinem Wichterlem.

My se s Kateřinou sešli na představení kolekce sportovního oblečení, které ve prospěch Katčiny nadace AuTalk vytvořil návrhář Lukáš Macháček. Zároveň během toho oslavila své 35. narozeniny. „A ta kolekce, jejíž výtěžek je určený právě pro nadaci, je ten nejhezčí dárek, který jsem si mohla nadělit,“ míní Katka.

V pohodlné sportovní módě se sama teď, když v těhotenství nabrala osm kilo, cítí nejpohodlněji, i když na akci oblékla elegantní model a podpatky. „Mám ráda oba styly, ale ráda si nahodím i ty tepláky. Ale ty podpatky zatím zvládám, cítím se fajn,“ svěřila Sokolová, kterou naštěstí míjejí těhotenské problémy, jako je například otékání nohou. „Těším se na miminko, už jdu pomalinku do finále. A s kočárem budu určitě chodit v našich kouscích,“ dodala.

Pobavili jsme si na téma spolupráce s Lukášem Macháčkem. „Známe se už dlouhou dobu, jsme přátelé. Mám jeho tvorbu moc ráda, oblékal mě na spoustu příležitostí. A líbí se mi nápad, že do této kolekce Luky přenesl kresby autistů,“ poukázala na hravé prvky, které zdobí mikiny, trička, bundy či tepláky.

Reklama

Další články

Načítám