Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně se dočkala vytouženého štěstí ve vztahu a s ním také nastávajícího mateřství. Modelka Kateřina Sokolová (35) čekala na toho pravého dlouho. Pravou lásku poznala u současného partnera Martina Wichterleho. S ním čeká svoje první dítě.

S partnerem, který je rozvedený, žijí už rok ve společné domácnosti a vypadá to, že se na Katku ve všech směrech usmívá štěstí. Září i na těhotenských snímcích, které si nechala vytvořit od fotografa Petra Jandery. Prozradila i pohlaví očekávaného miminka. Holčička se jim narodí na začátku léta. Jméno ještě vybrané nemají.

„Jsem moc šťastná a už se těším na novou životní roli. Mému nadačnímu fondu AutTalk se plánuji věnovat i nadále. Stejně tak i privátním prodejům v umění, ale samozřejmě jen tak, jak mi moje mateřské povinnosti dovolí. Moje děťátko a jeho potřeby pro mě budou na prvním místě,“ upřesnila Kateřina.

Sokolová se již více než čtyři roky věnuje privátním prodejům umění pro prestižní aukční síň a galerii Adolf Loos Apartment and Gallery. Vedle toho je velkou náplní její činnosti také nadační fond AuTalk, který pomáhá rodinám s autistickými dětmi. Od začátku svého působení už rozdal potřebných deset milionů korun.

Reklama

Další články

Načítám