Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Taťána Kuchařová (36) si opět rýpla do svého exmanžela Ondřeje Brzobohatého (41), který letos přiznal, že se rád převléká za ženy a je velkým fanouškem drag queens (je to většinou muž, který svým oblečením a chováním karikuje ženu, a to pro zábavu nebo s uměleckým cílem - pozn. redakce).

Kuchařová totiž ráda experimentuje se svými účesy, momentálně opět vsadila na delší sestřih, vyzkoušela ale i mikádo. A nebojí se používat ani paruky, což bylo zdrojem její rýpavé poznámky na Ondřeje.

„Použila jsem pár paruk, tak po nebožce ženě mi jich pár zbylo,“ řekla v pořadu ShowTime Kuchařová, jež si záhy uvědomila, že to moc legrační není.

„To byl blbej fór,“ smála se a pokračovala v popisu svých účesů. „Ráda je střídám, jsem chameleon, nejsem úplně závislá na jednom looku,“ přiznala s tím, že jí fanoušci pochválili i kratší vlasy ve stylu herečky Sharon Stone. Nyní už má ale zase svou blonďatou hřívu. „Roste to samo, jsem zpátky ve své síle, je mi dobře a pak se to odráží na tom, jak člověk vypadá,“ uzavřela Kuchařová.

Reklama

Další články

Načítám