Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Do finále letošního StarDance se Lenka Nora Návorková (33)Marek Adamczyk (36) neprobojovali. I tak zažívá půvabná tanečnice, která taneční soutěž vyhrála s hercem Jiřím Dvořákem, krásné období. Pochlubila se totiž svou láskou.

Štěstí Lenka našla po boku moderátora, známého z internetové televize DVTV či Českého rozhlasu Michaela Rozsypala, který spolupracuje s Novinkami. „2023. Rok změn. V osobním i pracovním životě. Je to super jízda ve všech ohledech,“ svěřila se krásná tanečnice na sociální síti a pochlubila se společnými snímky.

Partner držel Návorkové palce i v průběhu taneční soutěže StarDance a nesměl chybět ani na některých přímých přenosech. Přestože se letos nezadařilo a s Markem Adamczykem se tanečnice neprobojovala do finále, rozhodně neztrácí důvod k úsměvu. „Nekecej, vy jste krásná,“ napsala tanečnici k fotkám s přítelem zpěvačka Elis Ochmanová, milou zprávu poslala i herečka Veronika Khek Kubařová nebo tanečnice Adriana Mašková.

Reklama

Další články

Načítám