Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hvězdného hosta ve svých prostorách v pátek večer uvítala luxusní restaurace Nobu v Los Angeles, která patří mezi celebritami k těm nejoblíbenějším. Hudební ikona Mariah Carey (55) si přišla pochutnat na sushi, a to bez jakéhokoli doprovodu.

Její přítel Bryan Tanaka (40) se ostatně po jejím boku neobjevil už několik měsíců, naposledy spolu byli spatřeni letos začátkem května v Disney Worldu na Floridě. Na Instagramu pak byl jejich posledním společným snímkem ten, který sdílel o pár dní později make-up artista Kristofer Buckle.

Pár nesdílel žádný společný příspěvek dokonce od března, kdy slavili sedmé výročí vztahu. Prozatím se ale ani jeden nevyjádřil, že by se v jejich osobním životě cokoli změnilo.

Pětinásobná držitelka cen Grammy ovšem už dlouho nevypadala tak skvěle jako právě v pátek, kdy v černé róbě s hlubokým výstřihem a zajímavým třpytivým prvkem na boku zavítala do vyhlášeného podniku.

Minulý týden Carey zároveň představila společně se svými dvanáctiletými dvojčaty Monroe a Moroccanem novou spolupráci, a to s firmou The Children’s Place zaměřující se na dětskou módu. Není divu, že se celá kampaň nesla v duchu Vánoc, když je Mariah Carey proslulá coby zpěvačka nejikoničtější vánoční písně All I Want For Christmas Is You…

Reklama

Další články

Načítám