Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Martina Kociánová (53) byla jedna z prvních tváří na televizi Nova, která moderovala Televizní noviny. Její nástup všichni vítali, protože delší dobu nemohlo vedení televize najít k tehdejšímu moderátorovi Martinu Severovi vhodnou kolegyni.

Ano, najednou mě našli, byla to láska na dva roky,“ vzpomínala na dobu moderování nejsledovanější televizní relace v naší zemi Martina, a to během rozhovoru pro Super.cz.

A jak tedy sama Martina vzpomíná na svůj nástup na Novu? „Bylo to před třiceti lety a byla to naprosto specifická doba, specifická televize. Byl to fenomén po všech stránkách. Člověk byl o třicet let mladší, byla to jízda,“ smála se.

Poté, co opustila tuto televizi, se mediálnímu světu dodnes nevyhýbá. „Já jsem byla pak dlouhá léta na Primě, potom v Českém rozhlase a pak jsem si založila vlastní internetové rádio Universum a tam vysílám skoro všechny pořady. Jsem po mnoha letech přesně tam, kde mám být.“

Samozřejmě velkou láskou pro ni zůstává operní zpěv, kterému se odjakživa věnovala. „Já jsem pořád nepřestala zpívat, když můžu, tak se pořád věnuji opeře. Mít ale internetové rádio, tak je to přeci jen full-time job, takže nemůžu říct, že by toho volného času bylo mnoho, ale když je, tak také s mým mužem vyrážíme na dlouhé poutě a polykáme kilometry,“ dodala se smíchem Martina Kociánová.

Reklama

Další články

Načítám