Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Karlu Mráčkovou (50) si všichni pamatujeme jako slavnou rosničku, která téměř denně hlásila, jaké nás čeká počasí. Exmoderátorka se ukázala na 30. narozeninách televize Nova a svým příchodem vzbudila velkou pozornost.

Oblékla si totiž průhlednou halenku, ve které vynikla její postava, jíž se stále může pyšnit. „Já jsem si halenku, která nebyla tak odvážná, zapomněla v práci a nestihla jsem si pro ni dojet. Takže mi nezbylo nic jiného než si vzít tohle. Byla to pro mě druhá volba, ale raději jsem o tom moc nepřemýšlela,“ smála se bývalá rosnička v rozhovoru pro Super.cz.

Mráčková samozřejmě zavzpomínala na své počátky na Nově. „To bylo 11. července 1994, pořad Česká lotynka, bylo to předtočené. Tréma přišla až později, že si člověk uvědomil, co se děje,“ popsala Karla dobu, kdy ještě nebyla rosničkou.

Nyní už sympatickou blondýnku nevídáme na Nově ani v žádné jiné televizi. Pracuje jako mluvčí České zemědělské univerzity a nemůže být šťastnější. „Co může být lepší než dělat tiskovou mluvčí na své alma mater. Já jsem k tomu vždy spěla. Během kariéry v televizi jsem měla i práci v kanceláři, takže jsem si dělala paralelní kariéru, to civilní povolání, jak se říká. Teď to úročím, jak tuto zkušenost, tak zkušenosti z televize,“ dodala během rozhovoru Karla Mráčková.

Reklama

Další články

Načítám