Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jana Adámková patřila bez pochyb k nejvýraznějším tvářím televize Nova. Sympatická černovláska dorazila na třicáté narozeniny této stanice.

„Nově je třicet, takže už je to velká dáma a já se s ní seznámila, když jí byly tři roky, prožila jsem s ní celé dětství a dospívání. Celkově to bylo 15 let. Byla to krásná léta. Seznámila jsem se se spoustou známých osobností, včetně bývalého ředitele pana Železného, a jsem moc ráda, že jsem to mohla prožít,“ svěřila se Jana pro Super.cz.

Dokonce nám přiznala, že by se ráda na obrazovky televize Nova vrátila. „Já pořád někde vystupuji, přednáším, takže mně nechybí kontakt s lidmi. Jsem ale velmi ráda, že jsem sem mohla přijít, a kdyby byl nějaký zajímavý pořad, tak ho velmi ráda přijmu,“ řekla Jana, která se aktuálně věnuje PR a marketingu a také jako pedagožka přednáší češtinu, literaturu a self marketing.

Má za sebou i traumatickou dopravní nehodu, při které utrpěla těžká zranění i její maminka. Sama má dva syny a v průběhu prvního těhotenství prodělala dočasné ochrnutí poloviny tváře. To vše byl důvod, aby pomáhala lidem uvědomit si, že by neměli soudit ostatní podle vzhledu. Sama se snaží dávat pomocnou ruku postiženým.

„Věnuji se všem, kteří mají nějaký handicap. Prostřednictvím charit, těm, kteří to potřebují. My, když jsme zdraví, tak musíme pomáhat těm, kteří nejsou,“ dodala v rozhovoru Jana Adámková.

Reklama

Další články

Načítám