Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tanečnice Dominika Rošková zářila v letošním ročníku StarDance po boku Richarda Krajča (46). Tato taneční soutěž je pro krásku osudová. Během slovenské verze totiž poznala svou lásku. Přítel Adam se s ní před půl rokem také přestěhoval do Prahy.

Teď, když je po celé soutěži, charismatická tanečnice vyznala svému příteli lásku a veřejně mu poděkovala za podporu. „Ne každý muž by to dal jako ty. Odcestovat se mnou, přizpůsobit se mému pracovnímu tempu, pomáhat mi, zvládat emoce a nálady. Děkuji, že stojíš při mně a podporuješ mě,“ napsala ke společným fotkám na sociální síti.

Jelikož přítel může pracovat na dálku, nebyl tak problém se s Dominikou v červnu přestěhovat do Prahy. Tanečnice ale nakonec v naší zemi zůstávat nebude, a tak se s přítelem vrací zpátky do Bratislavy. „Budu tady už jen tento týden a stěhujeme se,“ řekla Super.cz

Fanoušci, kteří by ale chtěli vidět opět Dominiku a Richarda, nemusejí smutnit. Před jejím stěhováním si spolu zatančí tento čtvrtek v o2 areně, a to během vánočního koncertu, kde vystoupí nejrůznější hudebníci, a Domču také uvidíme na Kryštof Kempech.

Reklama

Další články

Načítám