Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Slovenská tanečnice Dominika Rošková poprvé ukáže svůj um českým televizním divákům. Těšit se na ni můžeme v letošním ročníku StarDance. Bude tančit po boku hudebníka Richarda Krajča (46). U našich východních sousedů je ale velmi známá. Ve slovenské verzi taneční soutěže působila již třikrát.

„Vidím už teď hodně rozdílů. Diváci jsou tu jiní. Co se týká tvorby, příprava je na Slovensku kratší. V české verzi mám více kreativní zodpovědnosti v té přípravě, vybírám si skladby, což mě velmi baví. Vy máte orchestr, my na Slovensku ne. Největší rozdíl je v tom času na přípravu. Na Slovensku dostaneme skladbu týden dopředu, tady ji mají soutěžící čtyři měsíce dopředu. Je tak čas na to jít více do hloubky s vaším tanečním partnerem,“ svěřila se Dominika v našem pořadu Superchat, do kterého přijala pozvání moderátora Ondřeje Kočího.

Lídr skupiny Kryštof o sobě tvrdí, že je to takový taneční tajtrdlík, který neumí tancovat. Jak ho zatím během zkoušek Dominika vidí? „On je velmi dynamický, pružný. To je vidět i na jeho koncertech. Nemá problém s rytmem, ale je to fakt takové uskákané, a toto se nedá při tanci oklamat. Neuniká tak tvrdému drilu,“ smála se slovenská kráska při odpovědi.

Její působení v televizi ocení i muži, protože Dominika je velmi atraktivní. Pánové ale mají smůlu. Je totiž šťastně zadaná. S přítelem Adamem se poznali během jednoho z finálových večerů v Bratislavě. Taneční soutěž je tak jejím osudovým projektem. „Zažila jsem při soutěži rozchod i začátek vztahu a je to splnění mých snů,“ dodala Dominika Rošková. Více o jejím životě se dozvíte v našem novém dílu Superchatu tady ve videu nebo ve všech podcastových aplikacích.

Reklama

Další články

Načítám