Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Také vás při pohledu na Biancu Censori napadlo, odkud pocházejí její podivné outfity? Navrhuje si je jako kreativní architektka a designérka sama? Nebo jí je snad spíchne sám její slavný muž Kanye West (46), jenž se v posledních letech prezentuje prostřednictvím módy víc než svou původní činností v hudebním průmyslu? Chyba lávky, Biančiny modely jsou promyšleným tahem, na němž spolupracuje celý tým lidí!

Podle informací Page Six se do celé 'akce' zapojuje několik módních návrhářů, kteří úzce spolupracují s Kanyem Westem. Rapper má údajně v Itálii ateliér a právě tam vznikají všechny nechvalně proslulé punčochové modely, kterými osmadvacetiletá Australanka již čtyři měsíce během pobytu v Japonsku a Evropě přivádí prudérnější jedince k šílenství.

Prvotní nápady ale prý skutečně vznikají často v hlavě samotného Westa, jenž si už nějaký čas nechává říkat Ye. „Jeho lidi dovedou vyrobit všechno, co chce udělat. Dělají to na jednom místě,“ prozradila nigerijská návrhářka žijící v Londýně Mowalola Ogunlesi, již West najal v roce 2020 ke spolupráci na projektu Yeezy Gap.

Další návrhář, který si přál zůstat v anonymitě, uvedl: „Navrhnou si to a mají na to vlastní tým, který vše během dne vytvoří.“ Ogunlesi ještě upřesnila, že během vytváření outfitů nepanuje žádný přísně daný strukturální proces.

„Jen si nakoupí punčochové kalhoty a upraví je a nastříhají na Censori... Většinou sáhnou po Wolfordech. Žádné punčocháče nejsou v bezpečí, pokud jsou oni dva poblíž,“ zavtipkovala závěrem návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám