Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pozdvižení okolo Kanyeho Westa (46) a jeho manželky Biancy Censori během jejich pobytu v Itálii neutichá a jejich počínání se zdá být čím dál podivnější. Zatímco rapper se halí do kapuce a alespoň na oko se snaží být nenápadný, jeho žena se vydala na večeři do restaurace ve Florencii v dosud nejodvážnějším modelu. Aby přeci jen nepobuřovala příliš, nesla si celou dobu před hrudníkem fialový polštář.

Zahraniční servery přinesly rovněž fotografie dvojice procházející se ulicí, kde se za nimi otáčeli lidé, fotili si je a bavili se na jejich účet. Ani tato zkušenost ale Biancu neodradila od toho, aby si stejný model na sebe oblékla i následující ráno, kdy společně s rapperem vyrazili do luxusního butiku Marni. Setkali se rovněž s návrhářem Francesem Rissem, s nímž se Bianca přátelsky odjala.

Rodilé Australance za její nevhodné odívání v Itálii hrozila pokuta a dokonce i pobyt za mřížemi. Ani po posledním incidentu s Kanyem, kdy mělo dojít k podezření na veřejné pobuřování za údajné poskytování orálního uspokojení během jejich plavby benátským vodním taxi, si tak zřejmě dvojice nehodlá dát pokoj.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám