Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nedala na sobě nic znát, ale dobře jí nebylo. Minulou sobotu odtančila Darija Pavlovičová (22)StarDance s vysokými horečkami. Nemoci se naštěstí zbavila a na sedmý taneční večer už byla v plné síle. Vedle únavy těla přičítá vše také psychice.

„Už jsem zdravá, už jsem v pořádku,“ svěřila se Super.cz Darija po charitativním večeru. Byla šťastná, že se nemoci zbavila, sama neví, co jí nejvíc pomohlo. „Nevím, jestli to byl tanec, jsem ráda, že to je pryč,“ dodala mladá herečka, která si stejně jako ostatní soutěžící prochází každý týden velkým stresem.

Podle jejího tanečníka Dominika Vodičky je právě i to důvodem, proč přijde nějaká nemoc. „Se soutěží přicházejí psychické věci, člověk se furt bojí. StarDance se furt točí a díl, kdy se nevypadá, nám pomohl se uklidnit, připravit si tance a zase se odpíchnout,“ řekl tanečník. „Určitě,“ dodala Pavlovičová, která je ráda, že je na další kola fit.

„Teď jsem momentálně v pohodě, ale občas se stane, že se někde nějaký sval natáhne. Ale díky bohu je to teď v pořádku a není to nic dramatického,“ prozradila herečka, která v osmém kole stejně jako ostatní soutěžící předvede dva tance.

„Bude to nářez, další kolo máme dva tance, ale musíme počítat s tím, že nás třeba diváci pošlou dál a připravit si další dva tance. Teď nastává nejtěžší období StarDance, tak to musíme zvládnout ve zdraví a s hlavně s radostí,“ řekl Dominik Vodička.

Taneční pár už tráví na parketu celé dny. „Už to nejsou čtyři hodinky, teď už je to osm devět hodin denně, od rána do večera jsme na zkušebně,“ řekla Darija Pavlovičová.

Reklama

Další články

Načítám