Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rihanna (36) představila zbrusu novou kolekci své značky Savage x Fenty nazvanou Signature Script collection. Jde o její první kolekci letošního roku a RiRi učinila ten nejlepší možný reklamní tah, když si jako modelku vybrala samu sebe…

Hudební ikona a zároveň dvojnásobná maminka vypadá v kampani fantasticky a kromě toho, že se svlékla do spodního prádla, předvedla i nový účes, kdy radikálně zesvětlila a zkrátila vlasy. S ještě kratším sestřihem se přitom poprvé ukázala před dvěma týdny na schůzce v Santa Monice. RiRi bývala vlasový chameleon, k čemuž si mnohdy dopomáhá i parukami, v posledních letech ovšem dávala přednost své přirozené tmavé barvě.

V kolekci, která byla uvedena na trh „na Apríla“, je možné najít krajkové prádlo pro ženy různých velikostí a kromě pastelových odstínů nechybí ani variace v černé či tělové pro milovnice větší klasiky. Zároveň nebyly opomenuty ani komplety vhodné na spaní.

„Každý má nějaký svůj ‚rukopis‘ - ať už je to způsob, jakým se podepisujete, tak také třeba rys v obličeji nebo na těle, kterým se rádi chlubíte a který zdůrazňujete, nebo je to váš osobní styl. Rihanna chtěla dát dohromady všechny tyto vlastnosti a navrhnout kolekci, která spojí všechny tyto myšlenky do jedné. Pomocí jemné krajky, poutavých barev, sexy siluet a ručně vybraných detailů vložila Rihanna do této kolekce svůj charakteristický rukopis, který lidé rádi uvidí ve svém šatníku, stejně jako my rádi uvidíme, jak se s ním ztotožní,“ uvedl zástupce značky Adam Selman.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám