Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tajnosti okolo jména prvorozeného syna zpěvačky Rihanny (36) se u jeho mladšího brášky tentokrát neopakují. Jak rodiče synka pojmenovali, se veřejnost dozvídá po měsíci od jeho narození. A že jde opět o vskutku netradiční volbu, si můžete být jistí. Po chlapci jménem RZA rodiče vychovávají malého ‚Růžového Buřiče‘. Druhý syn barbadoské zpěvačky a jejího partnera ASAP Rockyho se totiž jmenuje Riot Rose Mayers.

Riot (vzbouření, vzpoura) Rose (růže) se narodil první srpnový den v losangeleské nemocnici Cedar Sinai. Zda se rodiče nechali inspirovat stejnojmennou písní ASAP Rockyho, kterou nedávno rapper vydal společně s Pharrellem Williamsem, není zcela jasné. Skutečné jméno ASAPa je totiž Rakim Mayers, a tak je zřejmé, že rodiče chtěli, aby se v tradici pokračovalo.

Rihanna a Rakim tak opět zůstali věrní svému iniciálu. U staršího syna RZY Athelstona se nechali inspirovat pro změnu hlavním členem kapely Wu-Tang Clan, jehož celé jméno zní Robert Fittgerald Diggs (54). Ten se později nechal slyšet, že je mu ctí, že zpěvaččin syn nese jméno po něm.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám