Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jiří Krampol (85) se opět potýká s vážnými zdravotními problémy. Sám si je ale nechce zásadně připouštět a dlouho kolem nich mlžil. Podle informací Super.cz se potýká se zápalem plic, což je zvláště ve vysokém věku závažné onemocnění.

Samotný Krampol přitom před několika dny tvrdil něco úplně jiného a svůj zdravotní stav se snažil bagatelizovat. „Zranil jsem se v bytě, když jsem spadl. Narazil jsem si kostrč,“ tvrdil Blesku. Přitom ležel na JIP v Nemocnici Na Františku.

Oblíbený bavič už od mládí trpí na problémy s průduškami, zápaly plic se tak u něj projevují častěji než u jiných lidí. Ač je Krampol nadále velmi vitální, svou roli samozřejmě hraje i vysoký věk. Krampol v lednu v Nemocnici Na Františku podstupoval rehabilitace s kolenem. Lékaři na něj po propuštění apelovali, ať se šetří, herec se dušoval, že je poslechne.

„Nejsem workoholik, ale doktoři mi říkali, že musím víc odpočívat. Jestli pro někoho je odpočinek, že si sedne do křesla, vezme si lahvové pivo a čumí na televizi, tak pro mě to odpočinek není, ale je to za trest. Pro mě je odpočinek, když je někde sranda,“ řekl Super.cz Jiří Krampol, který zkrátka zavřený doma nevydrží a nabíjí ho společnost.

Pochopitelně ho proto rozčílily zprávy, že „je zralý na LDN“. „Prosím vás, já nevím, který kretén, opravdu hovado, kdybych ho viděl, tak ho kopnu, nechci říct kam, si vymyslel takovou kravinu. Co bych se stěhoval? Jako že mě bolí noha, tak si půjdu lehnout do domova důchodců? Nic takového neplánuju,“ říkal Super.cz Krampol. To ještě bohužel netušil, že ho opět potrápí zápal plic…

Reklama

Další články

Načítám