Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jen co opustil Jiří Krampol (85) po několikatýdenních rehabilitacích nohy nemocnici, objevil se ve společnosti. Herec má od lékařů doporučený klidový režim, oslavu 60. narozenin kamarádky si však nemohl nechat ujít.

Ještě když jsme Jiřího Krampola navštívili u nemocničního lůžka, tak tvrdil, že bude lékaře poslouchat. Jeho častá účast na společenských akcích a pracovní aktivity se jim totiž nelíbily. O to víc nyní, v období chřipkové epidemie. „Já už budu hodný, já opravdu doktory už poslouchám,“ svěřil se Super.cz Krampol. Hned po propuštění z nemocnice ale vyrazil na večírek.

Na narozeninové oslavě kamarádky a spisovatelky Aleny Hájkové se však objevil jen na skok, rozhodl se pouze pogratulovat a večírek zase opustit. Jiří Krampol dorazil sice o berlích, kterými si stále pomáhá při chůzi, byl ale ve skvělé náladě.

Po rehabilitacích mu koleno slouží a může berle odložit, na své zdraví musí však i nadále dávat pozor. „Na žádné zájezdy do Ostravy už jezdit nebudu,“ řekl nám ještě v nemocnici herec. „Dostal jsem nabídku od té nové televize, že tam budu každý týden pravidelným hostem. Potom máme před sebou film o boxu, kde budu hrát tatínka Karlose Vémoly. Potom mám ještě dělat nějaký pořad, takže je toho dost, ale všecko je to vsedě, v klidu, vleže, abych uklidnil doktory,“ tvrdil Krampol, který opravdu čas na večírku proseděl a jenž odpočíval na židli také u společného focení s dortem.

Na akci se vedle Krampola objevil rovněž malíř Kristian Kodet. I on nedávno řešil zdravotní problémy a musel být hospitalizován. Nechyběl ani saxofonista Felix Slováček (80) a mezi gratulanty se objevil také hitmaker Michal David (63).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám