Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na společenské akce chodí v kostýmcích a šatech, vždy má perfektní manikúru. Už proto jsme si nedokázali představit, že moderátorka Štěpánka Duchková (51) pracuje na zahradě. "Samozřejmě vždycky v rukavicích," vysvětlovala na křtu knihy své kamarádky Dany Makrlíkové Zahrady od Dany 2.

"Máme velkou zahradu, asi 1500 metrů čtverečních, což je pro nás až dost. Už by to bylo na traktůrek, ale ten nemám, nikdo mi ho nepořídil. Pěstuji kytky a různé keříky, třeba tavolník, který přitahuje motýly. Ale hlavně se o to stará právě Dana, která to pěkně drží v pořádku a furt mi nadává, že dostatečně nezalévám," vyprávěla. O užitkové zahradě neuvažovala, například rajčata pěstuje její tatínek, takže ji zásobuje.

Druhou zahradu má ještě ve Španělsku, na pobřeží Costa Blanca, kde mají s rodinou nemovitost, kam často jezdí. "Tam se o to naštěstí stará zahradník, takže já nemusím. Stačí ta pražská, kde musím věčně hrabat listí, manžel pořád seká trávník, do toho už zapojujeme i kluky. A mám tam ptačí budky, takže krmím ptáčky," dodala.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám