Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Štěpán Kozub (28) v průběhu pracovního týdne oznámil, že ruší svá vystoupení a nebude ani aktivní na sociálních sítích. Za vším je jeho zdravotní stav. Po náročných dnech se mu udělalo konečně lépe a fanoušky tak mohl pozdravit a poděkovat za jejich starost.

„Vážení přátelé, konečně zhruba po pěti dnech se mi udělalo trošku lépe. Opravdu se můj zdravotní stav zlepšuje. Dnes je to pátý den, kdy jsem schopen konečně mluvit a už můžu popadnout dech. Jak už jsem psal, tak se léčím s poměrně komplikovaným plicním onemocněním, které mám od dětství, takže se mi to v náporu práce zhoršilo,“ svěřil se Štěpán.

To, že má oblíbený komik a bavič za sebou opravdu těžké chvíle, potvrdil Blesku. „Měl jsem extrémně rychlou tepovou frekvenci s náběhem na slabý infarkt,“ řekl deníku. Hospitalizace sice nebyla nutná, i tak ale Štěpán skončil doma na kyslíku.

Na internetu se v týdnu objevovaly i spekulace, že za jeho stav může i to, že se ke konci minulého roku po čtyřech letech manželství rozvedl se svou ženou, tanečnicí Barborou, se kterou má tříletou dceru Anežku. Štěpán ale tyto domněnky lidí popřel.

Reklama

Další články

Načítám