Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Hned začátkem roku šokoval Štěpán Kozub (28) své fanoušky. Herec a bavič neprožívá lehké období, proto se rozhodl na nějaký čas zrušit svá vystoupení a nebude ani aktivní na sociálních sítích. Za vším stojí jeho zdravotní stav.

„Vážení přátelé, nepíše se mi to úplně nejlépe, ale na nějaký čas se s vámi budu muset rozloučit jak zde na sociálních sítích, tak na živých vystoupeních,“ oznámil na Instagramu herec a komik. Kozub má po pracovní stránce za sebou turbulentní roky. A jak sám nedávno přiznal, náročné pracovní tempo se vždy odrazí na jeho zdraví.

„Zdraví je důležitější a já jsem se bohužel dostal na hranu. Léčím se. Není to snadné. Pracuji na tom a věřím, že se brzy opět uvidíme buď v divadle, v klubu, nebo kdekoli jinde,“ napsal ve svém prohlášení.

Vedle pracovně náročného roku neměl Kozub lehké období ani v soukromí. V loňském roce se mu po čtyřech letech rozpadlo manželství s partnerkou Barborou.

„Nespěchejte, odpočiňte si, dcera vás potřebuje víc než my všichni dohromady,“ napsala herci jedna z fanynek. „Štěpáne, uzdravte se brzy a už se potom tak nepřetěžujte, držím palce, ať vše zvládnete a můžete se věnovat naplno svému dítěti, hodně štěstí, zdraví a hlavně klidu pohody síly, odpočívat se musí,“ stálo v další z mnoha zpráv, které komik dostal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám