Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Začátek roku byl pro fanoušky Štěpána Kozuba (28) doslova šokem. Herec a bavič oznámil, že ruší svá vystoupení a nebude ani aktivní na sociálních sítích. Za vším je jeho zdravotní stav.

Na internetu se objevovaly i spekulace, že za jeho stav může i to, že se ke konci minulého roku po čtyřech letech manželství rozvedl se svou ženou, tanečnicí Barborou, se kterou má tříletou dceru Anežku. Štěpán se ale k tomuto tématu nyní vyjádřil a tuto informaci popřel.

„Přátelé, jen krátké vyjádření k mému zdravotnímu stavu. Je mi velmi nepříjemné, jak bulvární média spojují můj zdravotní stav s něčím, s čím absolutně nesouvisí. Tak tedy: léčím se s těžkým onemocněním dýchacích cest, ze zánětu a silného astmatu. Tečka. Nic víc, nic míň,“ nechal se na Instagramu slyšet Štěpán.

„Budete chybět, Štěpáne, ale o to víc se budeme těšit, až se nám vrátíte,“ zní jedna z reakcí od fanoušků. Podobných zpráv nyní oblíbený komik a bavič dostává hodně.

Reklama

Další články

Načítám