Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I když to podle fotografií, které postovala na sociálních sítích, vypadalo, že dovolená v Chorvatsku byla opravdu dlouhá, Anna Slováčková (28) tam se třemi slečnami a dvěma pány, z nichž jeden byl její přítel, strávila jen pět dní včetně cesty. "Ale i tak jsem si to užila parádně, kamarádi i pejsek byli nadšení," řekla Super.cz zpěvačka.

"Byli jsme tam velmi krátce, ale fotky jsem přidávala i dále a ještě mi nějaké zbyly, které přidám, protože to tam bylo krásné a fotogenické. Vzhledem k tomu, že se mnou byla i kamarádka, která se mi stará o Instagram, tak mě nenechala vydechnout a musely jsme samozřejmě i pracovat. A pokud jde o fotky, vždycky mi řekla, jak si mám stoupnout, aby to bylo hezké," vysvětlila neobvyklé množství snímků v plavkách, které prý s sebou měla jen dvoje.

Dovolenou trávila, jak nám už dopředu prozradila, i se svým přítelem. "A to jsem udělala chybu. Protože mi došlo, že když to někam řeknu, tak se za měsíc rozejdeme. Vždycky to tím zakřiknu. Zatím ho tedy mám, ale opravdu, když jsem to někde řekla, byl do měsíce zákonitě konec. Nazdar, šlus, kopačky," svěřila Anička, která se na další dovolenou u moře, a to už za týden, chystá s tátou Felixem Slováčkem (80). V plánu je Egypt.

Pak už se vhrne do finiše příprav svojí nové desky. "Jmenuje se Osudová, vychází 8. září a 4. října ji budeme křtít v Lucerna Music Baru. Je vlastně celkově dost odlišná od té první desky. Není to žádná slaďárna, ale řekla bych, že je to dospělejší cédéčko," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám