Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O víkendu bylo pěkně rušno v moravské metropoli. V Brně totiž proběhla jedna z nejprestižnějších společenských akcí. Celebrity zamířily na Ples jako Brno a byla to velká podívaná.

Galavečer se odehrával ve Fait Gallery. Dorazil tak i její majitel, miliardář Igor Fait, který získal srdce moderátorky Gabriely Partyšové (45). Pár se ve společnosti objevuje zřídka, proto každý očekával, až přijdou.

My s partnerem nechodíme na veřejnost, nebo chodíme, ale ne tam, kde jsou média. Tohle je taková ojedinělá akce, kam spolu přijdeme, a bavíme se tady. Koneckonců je to galerie mého partnera, cítím se tady krásně. Jsem v Brně, v mém rodišti,“ svěřila se Gabriela Super.cz.

To, že se na jiných společenských akcích neobjevují bok po boku, moderátorku nemrzí. Má pro to jasné opodstatnění. „Můj partner pracuje v jiné branži a pohybuje se mezi jinými lidmi, kteří se samozřejmě prolínají i s mojí branží, ale má rád svoje soukromé zvyky. Já ho do toho nenutím a respektuji to. Chceme mít oba soukromí,“ dodala.

Při této příležitosti vynesla šperky, za které by se dal koupit i byt. „Mám šperky z Brna. To Brno si mě teď zkrátka přitáhlo zpátky. Jsou to šperky milionových hodnot, nádherné kameny lemované brilianty a diamanty. Šaty mám ze svatebního salonu z Karlových Varů. Rozhodla jsem se být letos romantická, protože moje duše se tak cítí,“ usmívala se zamilovaná Gabriela Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám