Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Partyšová (45) je bezpochyby jedna ze stálic televize Nova. Charismatická moderátorka na sebe ale práskla, že přijala velkou výzvu. Čeká ji totiž zkoušení v divadle.

„Je to pravda. Já jsem už asi před čtyřmi lety nastudovala muzikál Královna Kapeska, hrála jsem tam královnu Katku. Přijala jsem tu roli a strašně si to užila. Začínali jsme v Divadle Hybernia, a potom jsme se přestěhovali do Karlína. Stejnou produkcí jsem nyní byla oslovena na muzikál s názvem Kapka medu pro Verunku. Je to pokračování toho původního muzikálu. Budu tam hrát s dobrými herci. Anička Slováčková má být moje alternace. Budu hrát roli Popelky. To si přeci přeje každá holka, být v roli Popelky,“ neskrývala své nadšení Gábina během rozhovoru pro Super.cz.

Není to tedy poprvé, kdy Gabrielu uvidíme v muzikálu. Televizní fanoušci se tak nemusejí obávat, že by svou oblíbenou tvář už nevídali na obrazovkách. Moderátorka tuto výzvu dokáže krásně skloubit s vysíláním.

A jak by se v tanci a ve zpěvu Gábina oznámkovala jako ve škole? „Já myslím, že tak dvojka. Já nejsem zpěvačka, která by se tím živila, ale chodila jsem na zpěv, a řekla bych, je to lepší průměr. Mám za sebou několik CD a ta cesta za nimi byla moc krásná. A před Vánocemi občas nazpívám nějakou písničku a udělám někomu radost a letos to taky plánuji,“ dodala se smíchem Gabriela Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám