Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Gabriela Partyšová (45) randí už přes rok se zámožným podnikatelem Igorem Faitem. Kvůli tomu také musí čelit některým předsudkům. Oblíbená moderátorka se nyní rozhodla na některé z nich reagovat a uvést věci na pravou míru.

Nejčastěji o sobě slyší, že už nemusí pracovat a může jen cestovat. „Ano, i média často zásobuji fotkami přes sociální sítě a skoro to vypadá, že Gábina Partyšová už nic nedělá, jen cestuje, protože má nového partnera a ten jí velmi rád někam zaveze. Ano, je to tak, cestujeme, ale i hodně pracujeme. Jsme oba velmi zaměstnaní lidé, máme děti, máme své profese a můj partner je neustále na cestách pracovně, ale to do těch médii nedáváme. Práce se tam moc nedává a dávají se tam jen ty zážitky. Ano, prázdniny byly ve znamení cest, protože máme děti a chceme se jim věnovat,“ svěřila své pocity Gábina Super.cz.

Sama moderátorka se musí vyrovnávat především s tím, že je to vztah na dálku. „Někdy mám pocit, že bychom se chtěli vidět častěji. Já žiji v Praze a můj partner v Brně. Někdy máme intervaly, že 10–15 dnů se nevidíme. Mám tedy někdy až absťáky po něm, než že bychom pořád někde trajdali po dovolených,“ prozradila moderátorka.

V závěru na toto téma doplnila i jejich brzké plány. „Na přelomu roku letím do Singapuru a máme další destinace, které chceme procestovat. Naše pojítko je golf, tomu přizpůsobujeme každou destinaci. Hýbeme se a jsme aktivnější a myslím, že větší dobrodruh je asi Igor,“ doplnila krásná moderátorka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám