Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželka zápasníka MMA Karlose Vémoly (38) Lela Ceterová (34) nedávno vzbudila rozruch na sociálních sítích. Když zapózovala u bazénu v jednodílném modelu s výstřihem, který jí zakrýval jen minimální část ňader, schytala to v komentářích tak jako dlouho ne.

„Proč takový nevkus, vždy jste krásně oblečená, sladěná, ale proč tady ty prsa cpete ven, co je moc, je příliš,“ kroutila hlavou jedna z fanynek. Řada komentářů pak byla značně přes čáru, a tak je Lela smazala s tím, že její profil na sociální síti není smetiště, do kterého lidé budou házet svoje s*ačky.

Lelu nyní vtipně zkusila napodobit zpěvačka Míša Tomešová (32), jež si z ní udělala legraci. Oblékla si stejné plavky jako Lela, ale výsledek byl pochopitelně úplně jiný, protože Tomešová nemá silikonová ňadra. Vidět tak skoro nic nebylo.

„Čus Lelo, máme stejné plavky, akorát já si místo bójek budu muset vzít normálně rukávky, ale zas si je pak můžu pohodlně sundat,“ vtipkovala Tomešová. Zpěvačka pak přidala ještě jeden snímek, aby to snad nevypadalo, že se chce do Lely navážet.

„Hele, každýmu se líbí něco jiného, to je jasný, záleží na úhlu pohledu,“ dodala s úsměvem Tomešová.

Reklama

Další články

Načítám