Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejdříve si Lela Ceterová (34) užívala po boku svého bijce ve Spojených arabských emirátech. Následně se spolu s Karlosem Vémolou (38) přesunuli do další destinace. Aktuálně si manželský pár užívá pohodovou dovolenou v Thajsku na oblíbeném ostrově Phuket, odkud sexy blondýnka poslala pozdrav.

Zatímco fotky se slonem, kterého mohli během výletu i krmit, u jejích fanoušků zabodovaly, za snímek v plavkách dostala Lela okamžitě pořádnou sprchu. V jednodílném modelu s výstřihem, který ji zakrýval jen minimální část jejích ňader zapózovala v bazénu. Provokativní model, ve kterém dala na odiv takřka celé své poprsí, je ale podle některých už příliš.

„Tak toto je extrém,“ stojí v jednom z mnoha komentářů. „Lelo, tohle už je moc dle mého názoru, trošku soudnosti,“ stojí v další zprávě od fanoušků. „Fotka pěkná. Jen … bradavky jsou kde?“ napsala jí další ze sledujících. „Proč takový nevkus, vždy jste krásně oblečená, sladěná, ale proč tady ty prsa cpete ven, co je moc je příliš,“ dodala další z fanynek, kterým se Lela svým modelem netrefila do vkusu.

Našli se však tací, kterým se odvážné plavky líbily. A Lela sledujícím poslala jasný vzkaz. „To jsem já a nebudu se kvůli vám měnit. Všichni jsem nějací. Vy se také neměníte kvůli lidem,“ napsala Lela Ceterová z Thajska.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám