Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už je to oficiální. V připravované řadě taneční show Stardance se neobjeví oblíbený přísný porotce Zdeněk Chlopčík (67). Toho vystřídá tanečník Jan Tománek.

„V historii StarDance se v porotách představilo celkem šestnáct osobností. Například Vlastimil Harapes, Michael Kocáb nebo Jan Révai. Změny ve složení poroty tedy nejsou vůbec ničím neobvyklým. Už teď mohu potvrdit, že se v připravované řadě vrátí Jan Tománek, který nahradí Zdeňka Chlopčíka. Ten v dosavadních dvanácti ročnících zvládal svoji roli skvěle a za to mu patří dík,“ řekla kreativní producentka Lucie Kapounová v tiskové zprávě České televize.

Sám Zdeněk Chlopčík se k celé situaci nechtěl vůbec vyjadřovat. A tak se zdá, že tento „rozchod“ neproběhl úplně v dobrém. „Je to rozhodnutí ČT a já se k němu nemám důvod vyjadřovat,“ napsal Super.cz Chlopčík, který byl ve StarDance považován za „kata“ a občas se setkával i s názory, že je příliš přísný. Spousty diváků ale jeho komentáře bavily a v diskuzních vláknech dávají jasně najevo, že s odejitím Chlopčíka nesouhlasí.

Pokud jde o Jana Tománka, diváci se setkají s jiným, o něco laskavějším přístupem. „Coby porotce budu odborný, laskavý a doporučovat všem účastníkům, jak se kolo od kola zlepšovat,“ řekl Tománek. Ostatně jeho práci jako porotce už diváci mohli zaznamenat v desátém a jedenáctém ročníku soutěže.

„Jsem šťastný, že mi ČT dala znovu příležitost zúčastnit se tohoto úžasného projektu a těším se na každý soutěžní večer StarDance. Bavilo mě být na parketu i v porotě,“ dodal Tománek.

Reklama

Další články

Načítám