Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poté, co Česká televize oznámila konec Zdeňka Chlopčíka (67) ve StarDance, neskrývají fanoušci oblíbené taneční show své rozhořčení. Tvůrci podle nich šlápli vedle a v budoucnu budou možná litovat.

„V historii StarDance se v porotách představilo celkem šestnáct osobností. Například Vlastimil Harapes, Michael Kocáb nebo Jan Révai. Změny ve složení poroty tedy nejsou vůbec ničím neobvyklým,“ uvedla k chystaným změnám kreativní producentka Lucie Kapounová. Sám Chlopčík se pro Super.cz vyjádřil v tom smyslu, že jde o rozhodnutí ČT a nebude se k němu dál vyjadřovat.

„Jestliže pan Chlopčík skončí v porotě, oblíbené tanečky ztratí úroveň, a tím i ČT své diváky. Zdeněk a Taťána se v porotě vždy nejen profesionálně, ale i vtipně doplňují. Tato dvojice sem patří stejně jako Marek a Tereza. Naopak, pan Tománek je za strnulý, až nevýrazný projev při hodnocení nahraditelný kýmkoli,“ zhodnotila divačka Hana.

„Bez pana Chlopčíka to bude nuda. Do soutěže prostě patří, vždy se těším na jeho hodnocení. Proč pořád má někdo potřebu měnit to, co je zajeté a oblíbené,“ zeptala se Oldřiška.

„Nic proti panu Tománkovi, v porovnání s Chlopčíkem suchý, strohý, prostě na něj nemá. Tečka,“ přidala svůj názor Eva.

„Jsem pro, aby pan Chlopčík zůstal, bez něj to nebude ono. Raději ať vymění pana Genzera. Pro ČT to nebude dobré, hodně diváků se naštve a bude se dívat na jiný program, klesne jim sledovanost,“ zavěštila Lída.

„Ve StarDance bych vyměnil úplně všechny, všechny, i toho Tománka, ten už tam byl,“ nechal se slyšet Antonín.

Reklama

Další články

Načítám